WIE BEN IK?


Ik ben Bianca Schram, woonachtig in Ursem en moeder van drie prachtige dochters. Met veel passie verzorg ik de cursussen die Zwanger&co aanbiedt. De zwangerschapsperiode en babytijd van mijn eigen kinderen heb ik altijd als heel bijzonder ervaren.  Mooi vind ik het dan ook dat ik andere zwangere vrouwen kan begeleiden in deze bijzondere periode van hun leven. Om ze een vertrouwd gevoel mee te kunnen geven voor het aankomende moederschap en daarmee alle bijkomende veranderingen.

Mijn professionele achtergrond is oefentherapeut Mensendieck, daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd op het gebied van bekkenproblematiek, babymassage, zwangerschapsmassage en sportmassage. Vanaf 2002 heb ik ervaring in het geven van Zwangerschapsbegeleiding op diverse locaties!

Oefentherapie Mensendieck maakt mensen bewust van hun houding en de manier van bewegen. Door juiste houdings- en bewegingsgewoontes aan te leren kun je klachten verminderen en voorkomen. Tijdens een zwangerschap, bevalling en de eerste tijd na de bevalling verandert er veel in je lichaam. Oefentherapie kan je helpen met deze veranderingen om te gaan. Ook leer je de dagelijkse activiteiten dusdanig aan je zwangerschap aan te passen, dat je houding en beweging zo optimaal mogelijk zijn tijdens en na de zwangerschap, zodat je zo fit mogelijk je zwangerschapstijd doorkomt.

Graag ontmoet ik je bij een van de cursussen die Zwanger&co aanbiedt!