Ik zou het leuk vinden als je je ervaringen met Zwanger&Co wilt delen op mijn site. Hieronder vind je een formulier waarop je een berichtje kunt achterlaten. Alvast bedankt!

Groetjes, Bianca

 

Hoi Bianca,

wat heb ik genoten van jouw heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage! Een aanrader voor iedere zwangere vrouw!

Groetjes

Ruby

  

Wat heb ik genoten van de zwangerschapsgroep! Het was informatief, ontspannen en vooral gezellig om met alle zwangeren bij elkaar te zijn. Ook al waren we met elkaar als groep, er was ook erg veel ruimte voor je persoonlijke verhaal. Je hebt mij persoonlijk erg geholpen met mijn rugklachten. Goede tips en heerlijke massages aan huis. Ook de bijeenkomsten na de bevalling waren erg leuk! Met de groep napraten over onze ervaringen en dan ook nog een heerlijke babymassage! En tot slot nog een cursus babymassage gevolgd. Heerlijk zo'n momentje met je baby samen. Mick heeft er ook iedere week enorm van genoten. Kortom... Een aanrader voor elke zwangere vrouw en baby. Ik wens je veel plezier en succes met de toekomstige zwangeren, mama's en baby's.

Dank je wel.

Groetjes Roos

 

Bianca, onwijs bedankt voor je geweldige begeleiding tijdens m'n zwangerschap en na de bevalling. Iedereen zou ik het aanraden om bij jou de zwangerschapsbegeleiding en babymassage te volgen. Wat ik zo fijn vond was dat we met een kleine gezellige groep zwangere 1 keer in de week bij elkaar kwamen, even een moment om stil te staan bij het wondertje in je buik. De persoonlijke aandacht, tips, alle vragen konden we stellen, ervaringen delen  en de goede oefeningen die jij ons gaf hebben er oa voor gezorgd dat ik een top zwangerschap e'n bevalling heb gehad. Paar maanden na de bevalling de heerlijke babymassage en nagym waren ook erg leuk! Goede voorbereiding om weer te gaan sporten. Veel succes met Zwanger&co en ik ga zeker all aanstaande moeders naar je toesturen.

groetjes,

Gerda en Liv

 

Hee Bianca,

Heerlijke massage was het, ff puntje rust...Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon drie keer Zwangerschapsbegeleiding bij je gehad met een klein gezelschap (2 en 3 dames), was heel fijn, veel tijd en aandacht voor vragen en individuele verhalen. Persoonlijke aanpak! Na de bevalling een ochtend babymassage, mijn inmiddels twee-jarige zoon vraagt nog geregeld, ff smeren mama! Bij de tweede zwangerschap wilde ik niet weer de hele cursus volgen en koos voor een massage, tussendoor aan de ademhaling gewerkt, even een kleine herhaling van de vorige keer. Tijdens de bevalling heb ik me goed kunnen concentreren op de ademhaling, zelfs gedurende de weeënstorm!

Bedankt Bianca! Heel veel succes met je Zwanger&co, dat je nog maar veel mama's en baby's (babymassage) mag begeleiden!

groeten,

Petra

 

Hoi Bianca,

Bedankt voor je zwanger & fit training. Ik had in het begin van mijn zwangerschap erg last van mijn rug , dankzij jouw goede oefeningen en begeleiding heb ik hierna een zorgeloze/ pijnloze zwangerschap gehad. De tips voor de bevalling zelf (incl. leuke puf geluidjes :-)) waren ook super en hierdoor is mijn bevalling vele malen "makkelijker" prettiger ervaren als bij mijn 1e. Bedankt en ik weet zeker dat je in de toekomst nog vele moeders in spe kunt helpen met een ""fijne" zwangerschap, ik stuur ze allemaal naar je door. 

Groetjes Marieke

  

Hoi Bianca

ik wou je laten weten dat ik heerlijk heb genoten van je zwangerschapsmassage. Ik ben een druk typetje en kon bij jou echt even tot rust komen. Wat helemaal een verwennerij was dat ik na de massage bij jou in bad even na kon genieten van de massage en niet meteen weer in de kleren moest naar huis. Rustig even bijkomen en na het badderen nog heerlijk ingesmeerd worden met Rituals.

Super bedankt en ik kom binnenkort met de kleine op babymassage!

Groetjes

Wendy

 

Hoi Bianca,

Ik heb het erg naar mijn zin gehad met jou en de meiden. Er werd genoeg tijd besteed aan je vragen en de ervaringen die je had. Ik moet zeggen dag ik het best wel mis. Ook na de bevalling vond ik het erg prettig. De babymassage was ook heel leuk om te doen. Ik zal iedereen je cursussen aanraden. Het wad gewoon gezellig!! Heel veel succes verder.

Groetjes Marjolijn

 

Hoi Bianca,

Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw begeleiding tijdens en na de zwangerschap met de zwanger&fit cursus. Ik vond het bewegen voor het op peil houden van de conditie fijn met de tips en oefeningen om de juist spieren aan te spannen (of los te laten). Bv de bekkenbodemoefeningen zijn voor mij erg waardevol geweest. Ook de groepssfeer was fantastisch en erg fijn om voor en na de zwangerschap ervaringen te kunnen delen. Meiden/vrouwen, een aanrader!

groetjes

Paula

  

Hoi Bianca,

Ik was heel blij dat jij als een van de weinige in de omgeving een individuele zwangerschapscursus gaf. In 3 lessen heb je ervoor gezorgd dat ik en ook mijn partner alle belangrijke dingen weten over wat ons te wachten staat tijdens de bevalling. Alles was in een zeer ontspannen en relaxte sfeer. Wat ik verder heel positief vond aan de cursus is dat je een goede een op een begeleiding krijgt waardoor drie lessen (totaal 4 uur) voldoende zijn om alles door te nemen. Ik kan iedereen aanraden deze cursus te volgen als je liever niet een cursus doet in groepsverband.

Groetjes

Nanja

 

Hoi Bianca,

Heel erg bedankt voor de cursus Zwanger&fit! Toen ik zwanger bleek te zijn van ons tweede kindje, dacht ik eerst geen cursus meer te gaan doen. Ik had bij baby 1 tenslotte al een cursus gedaan. Ben super blij dat ik toch uiteindelijk bij jou terecht ben gekomen. De cursus is leuk, gezellig en zelfs voor een moeder met al wat ervaring heel leerzaam! Nogmaals bedankt!

Groetjes

Mirjam

ps. ook de zwangerschapsmassage is zeer aan te raden!

  

Hoi Bianca,

Jouw cursus was precies wat ik zocht ter voorbereiding van de komst van ons eerste kindje. Naast informatie voorziening en ruimte voor social talk met jou en de meiden, leerden we ontspannings -en ademhalingsoefeningen, de juiste houdingen en bleven we ondertussen lekker actief bezig. We zijn er klaar voor en zijn in afwachting om alles wat je ons hebt bijgebracht in de praktijk uit te kunnen voeren. Ook kijken we uit naar de terugkomdag en de babymassage. We zijn benieuwd! Tot snel!

Groetjes

Lieke

Laat hieronder je ervaring achter:

Uw emailadres 
Onderwerp 
Bericht 
Vul het volgende in oelsksaxh Help ons om SPAM te voorkomen