Welkom bij Massage&co. Ik ben Bianca Schram, woonachtig in Ursem en moeder van drie prachtige dochters. In mijn mooie salon met een fijne Welness sfeer geef ik verschillende soorten massages. Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als oefentherapeut Mensendieck, opleiding sportmassage, cursus Zwangerschapsmassage en cursus Vunkuwa massage.

In de reguliere gezondheidszorg komt massage steeds minder aan bod als onderdeel van de behandeling. Uit ervaring weet ik dat er echter veel behoefte is aan ‘aanraking’ in deze drukke en stressvolle maatschappij. Door massages komen de stoffen endorfine en oxytocine vrij in het lichaam. Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig ondergaan van massage een langdurig positief effect heeft op ontspanning van lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid. Het zorgt voor verlaging van spierspanning, verbeterde doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en verbeterde werking van het immuunsysteem. Het effect van regelmatige massage, bijv. om de vier weken, kan dagen of zelfs weken aanhouden. Er worden in het lichaam namelijk processen in beweging gezet die het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam stimuleren. Massage werkt heel "helend"!

De massage die ik geef is opgebouwd vanuit verschillende soorten cursussen die ik gevolgd heb en op intuïtief gevoel. Vanuit de basisopleiding oefentherapie Mensendieck weet ik veel over het menselijk lichaam met alle mogelijke klachten en aandoeningen. 

Hotstone massage:

Tijdens een ontspanningmassage gebruik ik hotstones, waarbij er gemasseerd wordt met warme, zwarte basaltstenen die zijn gevormd uit de hete lava van vulkanen. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam terug in balans.

Cupping

De sporen van de cupping massage duiken steeds vaker op in het straatbeeld en ook sporters en sterren worden regelmatig gespot met de typische, rode cupping-plekken. En dat is niet voor niets, want de van oorsprong Chinese massage kent vele voordelen. Cupping gebruikt zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De silicone cups worden op de huid geplaatst en handmatig of met een pomp vacuüm gezogen, waardoor ze het ondergelegen weefsel omhoogtrekken. Vervolgens blijven de cups ongeveer 10 minuten op hun plek zitten. De resultaten zijn indrukwekkend - de massage vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen. Bovendien is de behandeling ook nog ontstekingsremmend. Een echte alleskunner dus, deze massage.

Contra-indicaties

Ontstekingen, besmettelijke huidaandoeningen, reuma, trombose, kanker, koorts, extreme uitputting.

Nieuw:

Duo massage in samenwerking met Erma Boots van Breath Enjoy. Tegelijk een overheerlijke algehele ontspanningsmassage van 1 1/4 uur. Na afloop een verse Smoothie. Met zijn tweeen Quality Time! Duur 2 uur.

Duo schoonheidsbehandeling en massage in samenwerking met Salon Roos. Gezellig met zijn tweeën een paar uur genieten, beide een uur massage EN een uur schoonheidsbehandeling. Tussendoor een verse Smoothie met iets lekkers. Duur 3 uur.

Oefentherapie/personal coach:

Naast massage kun je ook terecht bij me voor oefentherapie/houding, de oefeningen zijn gebaseerd op de Methode Mensendieck. Na een korte vraaggesprek en onderzoek om te achterhalen waar eventuele pijnklachten aan het bewegingsapparaat vandaan komen starten we gerichte oefeningen om hiermee spierlengtes en/of kracht te optimaliseren naast houding -en bewegingsadvies met betrekking tot het dagelijks leven. 1 sessie duurt 1 uur, waarmee er genoeg tijd en aandacht Is!

Kosten;

 • 45 euro, 1 uur algemene massage van het lichaam. 
 • 60 euro, 1 1/4 uur de luxe massage van het lichaam.
 • 70 euro, 1,5 uur ultieme massage van het lichaam.
 • 55 euro, 1 uur algemene zwangerschapsmassage. Zie voor meer info pagina Zwanger&massage! 
 • 70 euro, 1 1/4 uur de luxe zwangerschapsmassage. Zie voor meer info pagina Zwanger&massage!
 • 80 euro, 1,5 uur ultieme zwangerschapsmassage.
 • 50 euro, 1 uur algemene mama&massage.
 • 65 euro, 1 1/4 uur de luxe mama&massage.
 • 80 euro p.p. 1,5 uur, duo(zwanger)massage
 • 120,00 p.p. 3 uur duomassage en schoonheidsbehandeling
 • 45 euro per uur oefentherapie; deze wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar!
 • Locatie:

Individuele massage en duo massage/schoonheidsbehandeling in Ursem, duo(zwangerschaps)massage in De Goorn bij Breath Enjoy.

 

Reserveren:
Een afspraak maken kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-26542376.

Indien je een afspraak hebt gemaakt voor een massage, ben je akkoord met de Algemene voorwaarden huisregels.