ZWANGER&MASSAGE 

Een zwangerschap is een bijzondere tijd. Er groeit een kindje in jouw buik en dat zorgt voor allerlei veranderingen in je lichaam en heeft ook invloed op je gevoelens. Er gebeurt heel veel in een relatief korte periode.

Hormonen zorgen ervoor dat je spieren en gewrichten soepeler worden om zo ruimte te creëren voor je kindje en je voor te bereiden op de bevalling. Je kunt hierdoor sneller vermoeid zijn en last krijgen van klachten zoals rugpijn, bekkenklachten en vocht vasthouden. Daarnaast kun je onzeker zijn over je toekomstige moederschap, zorgen maken over je kindje of angstig zijn voor de bevalling. 

Waarom:
Een zwangerschapsmassage zorgt voor ontspanning, geeft je zelfvertrouwen en kan verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. Het brengt je zowel lichamelijk als geestelijk in balans en dit is goed voor de ontwikkeling van je kindje. Uit onderzoek is gebleken dat de massage positieve effecten heeft op: beter slapen, minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.

Een zwangerschapsmassage is echt een kado voor jezelf, even "me-time"! Deze verwennerij kan vanaf 3 maanden tot het eind van de bevalling plaatsvinden. Na alle drukte van afronden van het werk en langzaam in de relax-modus komen wordt een massage als heel erg prettig ervaren in het begin van je verlof om je langzaam voor te bereiden op de aankomende bevalling c.q. prille moederschap. Maar eerder in je zwangerschap ben je natuurlijk ook welkom!

Wanneer niet:
Een massage is af te raden bij: een zwangerschap na eerdere miskramen, hartklachten, infectieziekten, bloedingen, verhoging of koorts, ernstige spataderen en trombose. Heb je twijfels of zwangerschapsmassage voor jou geschikt is, overleg dan altijd eerst met je verloskundige.

Wanneer en waar:
De massage is geschikt vanaf 3 maanden zwangerschap tot aan de bevalling. Op een speciaal ontworpen zwangerschapsmassagebank worden je benen, bekken, rug en schoudergordel  gemasseerd. Er is een speciaal buik en borst uitsparing, waardoor je heerlijk op je buik kunt liggen! Daarna wordt je gezicht, hoofd en buik gemasseerd als je half zittend op je rug ligt.

 

Nieuw in Koggenland; Duo (zwanger) massage in samenwerking met massagepraktijk Breathenjoy!

Wil je graag een Zwangerschapsmassage met een vriendin/moeder of manlief op een unieke locatie, waarbij je samen tegelijk een overheerlijke massage van 1 1/4 uur krijgt, dan is dit wat je zoekt! Heerlijk samen de tijd, met 2 ervaren massage therapeuten en na afloop een heerlijke smoothie.

Locatie: praktijkruimte van Breathenjoy in De Goorn.

Duo (zwanger) massage en Schoonheidsbehandeling in samenwerking met Salon Roos!

Een drie uur durend duo-arrangement; een uur zwangerschapsmassage, tussendoor een verse Smoothie met iets lekkers en daarna een uur schoonheidsbehandeling.

Kosten:

Zwangerschapsmassage: 1 uur 55 euro, 1 1/4 uur 70 euro, 1,5 uur 80 euro.

Duo Zwangerschapsmassage in samenwerking met Breath Enjoy, 80 euro p.p.  Dit is inclusief een heerlijke vers gemaakte smoothie.

Duo 3 uur durende arrangement (zwanger)massage en schoonheidsbehandeling: 120 euro p.p.

Aanmelden:.
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken dan kan dit via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, uitgerekende datum, hoeveelste zwangerschap en eventuele bijzonderheden.

Indien je een afspraak hebt gemaakt, ben je akkoord met de Algemene voorwaarden huisregels.